Frame (2).png

Magu tuo juhlapöytääsi korkealuokkaisista, luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut tarjoilut myös Catering muodossa

Keittiömestarimme Felipe André Moyan ruoka perustuu leikkisyyteen ja kepeyteen. Kaikkien luonnon tarjoamien makujen keskellä hän haluaa korostaa umamin tärkeyttä, joka tekee hänen luomastaan kasvisruoasta erityisen runsasta. Innovatiiviset valmistustavat tuovat annoksiin yllätyksellisiä tekstuureita.

Jokaisessa Magun catering ruokalajissa ovat luonnon maut herkässä harmoniassa.

Magu_catering-050-Edit.jpg

Tarjoamme eläväisen ja uniikin Vegaanisen Cateringin tilaisuuteesi

Jokainen ruokalaji on tuotu luonnosta lautaselle rakkaudella sekä intohimolla. Menumme sointuu aina käynnissä olevaan vuodenaikaan, tuoden tuoreet, mahdollisimman lähellä tuotetut raaka-aineet lautasellesi.

Pitopalvelumme noudattaa luonnollisesti alusta loppuun eettisiä sekä mahdollisimman vähän luontoa rasittavia tuotantotapoja.

Meille mikään ei ole liian pientä eikä suurta

Tiimillämme on vuosikymmenen kokemus cateringista, olemme luoneet tarjoiluita mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin, kuten häihin, valmistujaisiin sekä yritystilaisuuksiin.

Pitopalvelumme kulkeutuu Helsingin lisäksi myös Espooseen ja Vantaalle ja räätälöimme aina menumme tarpeittesi mukaan, jotta sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia juhlista vieraittesi kanssa.

Mitä pitopalvelumme maksaa? Räätälöimme hinnan aina tilaisuutesi koon ja tarpeiden mukaan.

Kerro meille tapahtumastasi

We'll get back to you soon!

magu_profiilikuva.jpg

Korkeavuorenkatu 27

00130, Helsinki

  • Instagram
  • Facebook

© 2020 Magu